Ava: “Mogu bez seksa, ja sam u biti jedna od onih normalnijih”

Nakon što se tijekom prve večeri u Velikom Bratu prepustila strastima s Urošem Čertićem, Ava Karabatić (24) se požalila da nije mogla zaspati. Komentirala je da se nakon što je ušla u kuću ‘simpatično zainatila’ jer su se ‘pokockali’ i odlučila da će baš taj krevet biti njezin.

– Spavala sam, nije bilo problema. Ja sam inače osoba koja je dosta tradicionalna, zato bih htjela ostati na poziciji gdje sam sad. Ako bude trebalo prebacit ću se, ionako imam tanak san, no ne bih voljela biti do nekoga tko hrče – rekla je Ava Velikom bratu.

Potom je ukućanima ispričala kako joj u ljubavi nije bitna kvantiteta već samo kvaliteta.

– Meni Željko Joksimović uopće nije zgodan, zgodan je Sergej Trifunović. Uroš ima predivno srce, zgodan je, karizmatičan, prgav baš kao što mi Dalmatinke volimo, ima predivne oči. Ne treba muškarce ipak puno hvaliti – izjavila je.

Troje stanara iz tajne sobe komentirali su da Ava čini sve zbog popularnosti.

– Ava nije povezala ništa, baš kao da je u šumi – rekao je Milić.

Soraja je komentirala da je ne uspoređuju s Avom nakon što su izjavili da će Ava ‘uvenuti’ kada shvati da je i ona u kući. Veliki Brat je potom okupio stanare koji su čekali odluku koga će izbaciti iz vlade, odnosno, tko će biti izbačen iz luksuznog dijela kuće.

Uroš: Ava je hiperaktivna, zbog nje se nitko nije naspavao

– Nikad bolje smo. Pozitiva smo, imamo klope, a znamo da ljubav ide kroz želudac. Meni je dovoljno malo sna da bih bila aktivna – rekla je Ava u ispovjedaonici u koju je ušla s Urošem.

On je komentirao da je Ava hiperaktivna i da se zbog toga nitko nije naspavao.

– Mogu bez seksa, ja sam u biti jedna od normalnijih. To nije hir – rekla je Ava pred stanarima na što je Uroš rekao da se slaže.

No nakon što je na njezino pitanje jel uistinu misli da od ljubavi nema ništa odgovorio potvrdno, Ava je izjavila da je ona prava budala i odjurila u sobu. Legla je u krevet i izjavila da je tužna.

– Tužna sam, zagrli me. Oćeš mi donijeti čašu vode? Bit će bolje, osjetljiva sam – rekla je potom jednom od blizanaca.

Nakon što se smirila, obrušila se na Sindi i pitala je zašto je ne podnosi.

– Možda se ponekad krivo izrazim, ali nemam kvarne misli – rekla joj je Ava na što joj je Sindi rekla da joj nema što reći.

‘Uroš se zaljubio u Avu, to mu se vidi u očima’

Ukućani iz tajne sobe komentirali su da se Uroš zaljubio u Avu jer mu se to vidi u očima.

– Radujem se novom izazovu – rekao je Uroš nakon što je saznao da su Ava i on izbačeni iz vlade.

Ava je komentirala da je to super jer njih dvoje imaju puno zajedničkih tema i potom se obrušila na blizance koje je prije na sva zvona hvalila.

– Željko i Žarko, malo su počeli, ne volim kad je netko malograđanin, ne volim taj bonton, ne volim kad netko prostači. Ne znam jesu li ludi, naivni ili igraju neku igricu. Ni jedan ni drugi nisu moji tipovi, ovaj Željko je priljepak, a Žarko je baba tračara – zaključila je Ava s kojom se složio i Uroš.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...