Birači bi mogli kazniti SDP na izborima

SDP-ova političarka Mirela Holy kazala je da bi na lokalnim izborima birači mogli kazniti SDP jer su nezadovoljni radom Vlade. ‘Bedasto bi bilo očekivati da se nezadovoljstvo Vladom neće preliti i na SDP-ove kandidate na lokalnim izborima’, smatra SDP-ova političarka.

Mirela Holy je gostujući u emisiji ’60 minuta s Tihomirom Ladišićem’ 24 sata TV kazala je da je njezina obaveza pomoći stranci da izradi što bolji program i da se što bolje pozicionira na lokalnim izborima zbog čega je i stala uz SDP-ovog kandidata Rajka Ostojića.

Ostojića izuzetno cijeni kao osobu i stručnjaka i uvijek je bio korektan prema njoj. Ipak, ne želi biti na nikakvim listama jer je zadovoljna pozicijom saborske zastupnice.

Rekla je da postoji mogućnost da birači kazne SDP, i to ne samo zbog promjene kandidata za gradonačelnika usred utrke, nego i jer su nezadovoljni radom Vlade. Smatra da bi bilo ‘bedasto očekivati da se nezadovoljstvo Vladom neće preliti i na SDP-ove kandidate na lokalnim izborima’.

Nada se da će Ostojić pobijediti, mada nikad nije bila sklona predviđanjima.

Na pitanje treba li Ostojić u slučaju poraza snositi odgovornost, odgovorila je da ne treba jer, kako je objasnila, on se nije sam kandidirao pa ne smije ni snositi odgovornost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...