Bokanjački ubojica je 20-godišnji L.M.!?

Beživotna tijela ubijene zaposlenice Opće bolnice u Zadru, Rene Mesnić i njene svekrva Nite Mesnić, pronašao je jučer popodne, nešto nakon 14 sati, njihov suprug odnosno sin, Mario Mesnić. Tragedija je time veća što je stravičan zločin počinio sin, odnosno unuk ubijene – 20-godišnji L.M., koji se nakon ubojstava dao u bijeg.

Tijekom sinoćnje večeri, kako smo o tome i ranije javljali, L.M. je uhićen i priveden u prostorije PU zadarske.

Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći, 20-godišnjaku je prošle godine dijagnosticirana Chronova bolest nakon čega je rapidno gubio na težini i nije se mogao baviti sportom kojeg je trenirano, no prema riječima prijatelja i susjeda, to su bili jedini poznati problemi. Iako mnogi nagađaju kako je stravičnom događaju prethodila svađa oko novaca, tu informaciju nismo mogli provjeriti.

Osumnjičenik za dva ubojstva, trenutno se nalazi u prostorijama PU zadarske, a doznajemo kako je djetinjstvo proveo na Relji, u stanu u kojem je živio s dvije starije sestre.

Sve većim odmakom od trenutka događaja dolazimo i do novijih saznanja, pa je tako uz informaciju do koje smo jučer došli, da je oružje ubojstva bila sjekira, najnovija informacija, doduše neslužbena, da su ubijenima nanesene višebrojne ozljede.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...