Cenov: “Žene su padale u nesvjest kad bi čule moje ime”

U razgovoru za 24 sata pjevač sandi Cenov prisjetio se dana svoje najveće slave.

‘Želio sam studirati povijest umjetnosti, no to nije bilo dugoročno isplativo, pa sam se opredijelio za pravo jer, što bolje prolazi u ovoj zemlji od pravnika ili ekonomista?! Dogurao sam do apsolventskog statusa. Tad me ‘opsjela’ glazba, a ubrzo je došla i slava’ prisjetio se Sandi u razgovoru za 24 sata.

Karijera mu je ‘90-ih bila na vrhuncu, a bio je toliko slavan, kaže, da su djelatnice državne uprave padale u nesvijest na spomen njegova imena preko telefona. Prošao je sve, od prelijepih djevojaka i skupih automobila, no ništa nije obilježilo njegov život kao susret s tad najljepšom ženom u Hrvatskoj, bivšom misicom Brankom Bebić. Oboje su, kaže Sandi, bili mladi i buntovni. Njoj su, dodaje, svi govorili da ga se kloni jer je ‘otrov za žene’, a njemu da je ‘ona samo još jedna misica’.

‘U to vrijeme sve mi se činilo kao Hollywood. Sve je bilo filmski, a meni je imponiralo što mi udvaraju ljepotice’ kaže Sandi.

Najveću ljubav, današnju suprugu Ilinu, pravnicu, upoznao je prije osam godina. Vjenčali su se 2006. godine, a imaju dvoje djece.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...