Dizdar: “Vrijeme je za moj drugi Porin!”

Vjerovala sam, kao i cijeli moj tim, da će album “ZKM Live” biti nominiran, ali broj nominacija sve nas je ugodno iznenadio. Istu večer proslavili smo uz bocu finog vina i domaću rakiju, a slavlje se nastavilo na koncertima u Sarajevu i u Banjoj Luci, sretna je Natali kojoj se Porin smiješi u kategorijama najbolja ženska vokalna izvedba s pjesmom “Ovaj ples dame biraju”, najbolja vokalna suradnja s Darkom Rundekom “Mjesecu je dosadno” (ujedno i Natalin prvi duet), najbolji koncertni album i najbolji videoprogram za odličan album “ZKM Live”.

Svaki pjevač sigurno najviše priželjkuje pobjedu u kategoriji za najbolju vokalnu izvedbu, ali jednako bih se veselila i da osvojim kipića za najbolji koncertni album. S obzirom na to da imam vrlo jaku konkurenciju za vokalnu izvedbu, Radojku Šverko i Ivanu Kindl, vidjet ćemo kakve su mi šanse, kaže 28-godišnja glazbenica ne skrivajući samouvjerenost kad je o mogućoj pobjedi riječ.

Da budem iskrena, nadam se da ću pobijediti u sve četiri kategorije! U svakom slučaju, vrijeme je da napokon osvojim svoj drugi Porin, smiješeći se govori. Naime, Natali je u dosadašnjoj karijeri čak 19 puta bila nominirana za prestižnu nagradu, a osvojila je samo jedan Porin, 2004. za najboljeg debitanta. Hoće li kipić napokon dobiti društvo, doznat ćemo na svečanoj dodjeli 11. svibnja u riječkoj dvorani Zamet.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...