Uhićen 20-godišnjak za kojeg se sumnja da je danas na Bokanjcu usmrtio majku i baku!

Danas je oko 14:30 PU zadarska zaprimila dojavu kako su na Bokanjcu, točnije u ulici Pišteljak 12, pronađena dva beživotna tijela. Nakon dolaska policije, ustanovljeno je kako je riječ o dvije ženske osobe.

U nastavku događaja, ustanovljeno je, što je neslužbeno saznala i Antena Zadar, kako je za ubojstva osumnjičen 20-godišnji sin i unuk, L.M., inače student u Zagrebu, za kojeg susjedi govore kako je bio miran i uzoran dečko.

Nedugo nakon utvrđivanja činjenica, došlo se do saznanja kako se počinitelj u ukradenom autu svog susjeda uputio u nepoznatom pravcu, pobjegavši tako s mjesta zločina. Nedugo nakon, policija je na Relji pronašla ukradeni automobil, no nastavila se potraga za počiniteljem.

Prema informacijama do kojih smo došli, a koje nisu potvrđene od strane PU zadarske, ubojstvo je počinjeno sjekirom. Iako su neke informacije govorile kako je riječ o unakaženim tijelima, informaciju nismo uspjeli provjeriti od više izvora.

Tijekom večeri, policija je izvijestila kako je u 20 sati osumnjičenik zatečen i priveden, i to u istom naselju u kojem je zločin priveden.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...