Enio Meštrović objavio kandidaturu za gradonačelničko mjesto?

Voditelj KUD-a “Bleke i konji” te poznati zadarski performer, Enio Meštrović, najavio je kasno sinoć, upućenim priopćenjem, svoju kandidaturu za gradonačelničko mjesto, i to kao nositelj nezavisne liste “Konji”.

Naveo je tako i tko je, uz njega, na listi, pa tako nalazimo dogradonačelnike Ivu Petrića, pjevača grupe Sexymotherfuckers i brodskog električara Ivu Draževića – Zmiju.

Objavu kandidature prenosimo u cijelosti.

Objavljujem kandidaturu za gradonačelnika i kandidaturu za vijeće grada Zadra s nezavisnom listom imenom “Konji”.

Za razliku od većine političara ja potičem iz “neugledne” obitelji, otac mi je radio u Mljekari, a majka u Kidriča ! Nijedna funkcija ili novac me ne može kupiti, ja sam jedna od crnih ovaca ovog društva. Prevelik je i vrijedan ovaj život da bih ga prodao za sitne i prolazne ovozemaljske stvari !

Dogradonačelnici su duhom i izgledom Veliki ljudi: astronaut s ruba svemira Ivo Petrić, pjevač grupe Sexymotherfuckers i Ive Dražević – Zmija, brodski električar na oceanima svijeta. Nezavisnu listu “Konji” predvodi pony Mario Nikpalj – Majo, prodavač naftnih derivata na Branimirovoj obali.

Učiniti ćemo Vam izbore zabavnim i nesvakidašnjim, a stojimo iza jedinog obećanja kojeg dajemo – Bit će smijeha, kruha i

igara ! Naša poruka je: Napravite dobro kome god možete, a ako niste u mogućnosti materijalno, barem mu uljepšajte dan dobrom voljom i osmijehom ! Dosta je bilo dijeljenja na crne, crvene i druge ! Tko to više može slušati ?! Nakon tako bliskog rata još nismo izvukli pouku da je bogatstvo u ljubavi i dobru. Jedan smo narod, a svakodnevno idemo iz podjele u podjelu. Naša najljepša mladost je ostala u 90-ima, a sad bi i naša djeca trebala odrastati u kući mržnje i omalovažavanja !?

Mi izlazimo na izbore da bi slavili život, da bi branili našu svijest i dostojanstvo kao svjesna ljudska bića koja žele živjeti život,

a ne da ga netko drugi živi umjesto nas. Da budemo jasni, koalicija ne dolazi u obzir s nikim, ali APSOLUTNO s nikim ! Podržat ćemo samo projekte koje naša svijest odobrava ! Zvijezde vodilje našeg djelovanja su ljubav i zajebancija, priroda i dobro društvo.

P.S. Kažu: glas koji ne ide “velikima” je bačen glas ! Mi Vas pozivamo, bacite svoj glas, glasajte s osmijehom !

Živili !

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...