HSP dr. AS osnovao podružnicu u Gračacu

Za predsjednika podružnice izabran je Marko Bojić, dopredsjednici su Marijan Lovrić i Mira Ivanković, tajnik je Ivan Prgomet, a rizničarka Ivka Šarić.

Zahvaljujem svima vama na izboru i povjerenju koje mi ukazujete. Svojim radom za opće dobro to ću povjerenje pokušati i opravdati, ali bez vaše pomoći to neću moći i zato vas pozivam da stojički hodamo pravim putem koji nas zajedno veže. Ukažite mi na pravce i poteze kako bi uspjeli napraviti barem neke pomake u pravcu boljitka života i nas i svih naših sumještana na cijelom prostoru Općine Gračac, kako bi utrli pravi put novim naraštajima, koji to ne iskazuju ali svkodnevno očekuju. Na to imamo pravo ali i obvezu.

Zahvalio je na ukazanom povjerenju novoizabrani predsjednik podružnice Marko Bojić uz kojega su, dopredsjednici su Marijan Lovrić iMira Ivanković, a tajnik je Ivan Prgomet, dok je rizničarka Ivka Šarić.

U Izvršni odbor su izabrani Ivan Pavelić, Ivo Tomić, Marijana Račić i Karlo Šteko. Za predsjednika Nadzornog odbora podružnice izabran je Frane Račić, a članovi su Ljuba Bojić i Delfa Prša.

Zboru je osim članova stranke sa područja Općine Gračac prisustvovalo i stranačko izaslanstvo na čelu sa dopredsjednikom stranke Rudolfom Dvorskim, predsjednikom ŽV Zadarske županije Tomislavom Šarićem, dopredsjednikom ŽV Zadarske županije Vladom Rapanom te članovima županijskog predsjedništva Ivicom Vlakićem i Ivom Kneževićem.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...