HSP dr.AS: podružnice u Škabrnji i MO-u Bokanjac

Predsjednik podružnice Škabrnja je Elvis Gospić, dopredsjednici Hrvoje Pavičić i Nediljko Bilaver, Ante Šunić tajnik, a Denis Ivković rizničara podužnice. Za predsjednika MO Bokanjac izabran je Marinko Dražević, a članovi IO su Bore Perica, Aldo Matešić, Ante Pavić, Divna Matešić, Željko Vartušek, Rosa Perica i Marin Ćustić.

U sklopu priprema za predstojeće lokalne izbore u Zadarskoj županiji HSP dr. Ante Starčević osnovajo je jo dvije podružnice, u Općini Škabrnja i Mjesni ogrank Bokanjac.

Na izbornom zboru za mjesni ogranak Bokanjac za predsjednika ogranka izabran Marinko Dražević, a za članove Izvršnog odbora izabrani su Bore Perica, Aldo Matešić, Ante Pavić, Divna Matešić, Željko Vartušek, Rosa Perica i Marin Ćustić.

Na izbornom zboru podružnice Općine Škabrnja kojemu je pristupilo 32 člana, za predsjednika podružnice izabran je Elvis Gospić dok su dopredsjednici Hrvoje Pavičić i Nediljko Bilaver. Ante Šunić izabran je za tajnika podružnice a Denis Ivković za rizničara. U Izvršni odbor još su izabrani Ante Ražov, Frane Brkić, Boris Gospić i Zvonko Pavičić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zdenko Vidić, dok su članovi Nediljko Brkić i Slavko Ivković, priopćeno je iz HSP-a dr. Ante Starčević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...