Ivanov: “Bolji smo to ćemo i dokazati!”

Odlučujući susret u regionalnoj ABA ligi večeras je za košarkaše Zadra. Moraju pobijediti Split ukoliko žele i naredne sezone igrati u ovom natjecanju.

Posljednje 26. kolo donosi na Višnjiku od 17 sati sraz između njih i Splita. Bolji iz tog ogleda ostat će u regionalnom natjecanju dok će poraženi naredne sezone nastupati u hrvatskoj A-1 ligi.

Svjestan velikog uloga koji je ispred njega i njegovih suigrača je i kapetan Zadra, Ive Ivanov.

Cijela sezona stala je u jednu utakmicu. Igramo kući, pomoć navijača nam je potrebnija no ikada, pozivam sve da dođu i pomognu nam. Bolji smo od Splita to ćemo i pokazati, dodao je Ivanov.

Puna dvorana sigurno će Zadranima biti dodatni motiv da pred svojim navijačima izbore toliko željeni ostanak u ligi. Zbog važnosti susreta teško je očekivati neku lijepu igru. Ono što će se pamtiti samo je pobjeda. Nepoznanica između ovih dviju momčadi nema.

Sve se zna, a to je u ovom susretu sad i manje važno. Svi naši susreti igrani do sada ne znače ništa, mi ih moramo poraziti svojom agresivnošću, brži smo. Ritam igre mi moramo nametnuti i ako u tome uspijemo bit ćemo blizu pobjedi, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...