Lionsi i novinari za ljepši Uskrs

U četvrtak, 21. ožujka 2013. u dvorani Mocire , s početkom u 18 sati, svoje će snage i znanje igranja malog nogometa, odmjeriti zadarski Lionsi i zadarski novinari. Ponovni susret tih dvaju timova priređuje se u sklopu akcije “Za ljepši Uskrs svima”.

Riječ je o tradicionalnoj akciji kojom Lions klub Zadar, u suradnji s gradskim odjelom za socijalnu skrb i zadarskim Caritasom, želi blagdan Uskrsa uljepšati obiteljima kojima je pomoć najpotrebnija. Uoči ovogodišnjeg Uskrsa, hranom će i različitim potrepštinama, obradovati 18 obitelji koje žive isključivo od socijalne pomoći. U njima je više od 80 djece koja zaslužuju ljepše i sretnije blagdane. Uskršnji paketi uručit će im se u srijedu, 27. ožujka u prostorijama Caritasa u 12 sati. U njima će biti kućanskih i higijenskih potrepština, ali i svega što se očekuje naći za blagdanskim stolom.

Akciju “Za ljepši Uskrs svima”, zadarski Lionsi priređuju po sedmi put, a svake im godine pomažu brojni donatori. Uz sredstva samih Lionsa, priloge mogu dati i posjetitelji utakmice između Lions kluba i zadarskih novinara na kojoj nije najvažnije koji će tim pobijediti. Cilj je isti – sudjelovanje u akciji koja će donijeti radost njihovim malim sugrađanima te njima i njihovim obiteljima uljepšati Uskrs, omogućiti im mirniji i bogatiji blagdan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...