Milanović se naljutio: “Sramota! Nikom ništa što je eurofobna Tomašić izrekla triput gore stvari nego nogometni prekupac!”

PREMIJER Milanović oštro se obrušio i na medije i na HDZ! Kaže da je sramota što nitko nije reagirao na izjave Ruže Tomašić koja je prozvala Stanimirovića, a njene izjave nazvao je gorima od onih što ih je dao “nogometni prekupac”. Skandaloznim je nazvao i prilog u Dnevniku 3 u kojima su “djeca” koja su napala bogoslove, prozvana janjevcima.

“Odlučio sam se ovako obratiti unatoč tome što su moji stručnjaci za odnose s javnošću izričito protiv toga, čak su mi nešto i napisali ovdje, ali ja to ne čitam! Ne želim tako! Morat ćemo se na naučiti na neka nova pravila, barem što se mene tiče! Nisam ovdje došao šutjeti! Došao sam raditi i govoriti!”, započeo je Milanović dodajući da neće prestati govoriti čak i ako će svaki novinar to nazvati obrušavanjem na medije.

“Ja nemam utjecaja na medije! Nemam svoje medije i nemam dealove s njima! Možemo se samo nadati da će ljudi u toj profesiji prenositi objektivno ono što govorimo, ali to je iluzija”, nastavio je.

“Idu izbori za europarlament, a motivacijska kampanja HDZ-a već je počela i daje prve rezultate, mjere se hemoglobinom. Napadnuti su jučer bogoslovi iz manastira Krka. Napala su ih djeca, koja su zapravo napala djecu. Ta djeca koja su napala drugu djecu, u Dnevniku 3 HTV-a, nazvana su prigodno političko korektno – janjevci! To je rječnik kojim se služi HTV! Ne, malodobne osobe hrvatske nacionalnosti već – janjevci! Pa što se čudimo onda da se takve stvari događaju?”, kaže premijer.

“Evo prije dva dana, osoba s liste HDZ-a za europarlament, eurofob, koja zna tko je gost u Hrvatskoj, nastavlja svoju sratmonu odiseju i pred očima publike na nacinalnoj televiziji kolegu i saborskog zastupnika Stanimirovića naziva četnikom! I nikom ništa, to je postalo normalno u Hrvatskoj! Nitko nije reagirao, niti voditeljica, a niti dan kasnije nitko na to trepnuo nije! Osoba je učinila nešto triput gore nego nogometni prekupac! I nikom ništa! To je strašno! A dan kasnije svi se bave interpretacijama izjava o građanskom ratu!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...