Mladić se ubio zbog duga prema državi? Prije smrti napisao: “Za našu Vlada RH i svima zahvalnima…”

U noći s petka na subotu u Kutini ubio se 30-godišnjak. U petak je na svom Facebook profilu napisao tri statusa, prvo je objavio kako ide na godišnji… Zatim “Dosta! Političko-tajkunskoj ekipi” uz citat Johnnya Štulića: “Kosa mi se diže na glavi i strašno me ljuti kad da idioti postaju cijenjeni ljudi”…

A posljednji je status bio poruka, poruka Vladi i pokretu Occupy Croatia. “Samo za primjer drugima @Occupy croatia i za našu Vlada RH i svima zahvalnima”, napisao je mladić.

Iako se od policije ne mogu doznati motivi samoubojstva, aktivisti Occupy Croatia napisali su kako se mladić ubio zbog navodnog duga prema državi. “D.D. presudio je jučer sam sebi i okončao svoj mladi život, zbog navodnog duga prema državi! Svoj posljednji status na FB-u uputio je nama, i time nas na neki način zadužio da se borimo još jače protiv ove banksterske i mafijaške zvijeri kojoj ljudski život ništa ne znači, bio star ili mlad, svejedno. R.I.P. Deane… SVI ZA JEDNOGA – JEDAN ZA SVE! BORBA SE NASTAVLJA!”

“Za suicide koje su počinili građani zbog nepravde, dugova i nemara institucija države, optužujemo ovu, kao i sve dosadašnje vlasti; donošenje i provođenje zakona u ime naroda, a za račun banaka i korporacija je gaženje čovjeka u najgorem obliku. Nazovite to svojim imenom i pružite otpor. DOSTA JE!”, poručili su aktivisti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...