Modrić ponovno glavna priča: “Sjajnom igrom i savršenim udarcem zaradio je nove minute”

Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi 5:2 Reala protiv Mallorce. Postigao je golčinu za vodstvo 3:2 madridskog kluba, imao predasistenciju za prvi gol i dominirao sredinom terena.

“Luka Modrić dodao je još jedan pogodak na svoj popis golova u Realovom dresu. Hrvat je zabio novi projektil protiv Mallorce. Njegov savršeni šut Aouate je mogao ispratiti samo pogledom”, piše Marca i dodaje kako je Modrić ovime zaradio nove minute u dresu kraljevskog kluba.

 

“Gol Unitedu mi je dao samopouzdanje”

“Osjećam se odlično, ali ne želim pričati o mom nastupu. Sretan sam što sam zabio i što nastavljam s dobrim igrama. Osjećam se ugodnije”, rekao je nakon utakmice Modrić i dodao:

“Gol Unitedu mi je puno pomogao i dao mi samopouzdanja. I prije sam ga imao, ali nisam se razvijao u smjeru u kojem sam želio. Ovo je nogomet i sve se može promijeniti jednom utakmicom.”

 

Samo je Higuain bio bolji od Modrića

Goal.com je Modrića nagradio ocjenom 4, što je najbolja ocjena u Realu nakon petice Gonzala Higuaina.

“Sjajno je Modrić ordinirao u veznom redu Reala. Brzo je prosljeđivao loptu, gurao suigrače u priliku… Uz sve to, postigao je predivan pogodak, treći za Real, koji je podsjetio na bljesak protiv Manchester Uniteda”, piše Goal.com o igri hrvatskog veznjaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...