Na “Fejsu” je predvidjela da će umrijeti 14 minuta prije smrti

Prestravljena tinejdžerica predvidjela je vlastitu smrt na Facebooku samo 14 minuta prije nego što je poginula u nesreći koju je skrivio pijani vozač.

Kayleigh Lawrie molila je da ju puste iz auta kojeg je velikom brzinom vozio prijatelj njezina oca. Djevojci, koja je na Facebooku objavila poruku ‘Mislim da ću umrijeti’, otac Scott Lawrie je rekao da ne bude glupa. Nekoliko trenutaka kasnije vozač Steven Hayter izgubio je kontrolu nad automobilom na cesti u Lincolnshireu dok je pokušavao dohvatiti cigaretu koja mu je pala pod noge. Sletjeli su u jarak, a djevojka je poginula na mjestu.

Noć prije nesreće Hayter je bio na sedmosatnoj seansi opijanja, a nakon što je par sati odspavao popio je vino prije odlaska na put. Kad su se zaustavili na benzinskoj postaji djevojka i njezin brat (13), koji je u nesreći teško ozlijeđen, prestrašeni su rekli ocu da žele van iz auta, ali on im je rekao da ne budu glupi.

Kada je Hayter natočio gorivo nastavio je s još bržom vožnjom, a onda je došlo do nesreće. Testovi su pokazali da je u krvi imao dvostruko veću razinu alkohola od dopuštene. Na sudu je priznao da je prouzročio smrt zbog nemarne vožnje i osuđen jena šest godina zatvora, piše Daily Mail.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...