Natječaji za ravnatelje i glavne urednike na HRT-u

Hrvatska radiotelevizija dio je europske kulturne stečevine javnih medijskih servisa osnovanih da bi služili društvu, stvarali javno dobro i bili jamac razvoja demokratskog društva.

Svojim kvalitetnim, vjerodostojnim i raznolikim programom i uslugama Hrvatska radiotelevizija čuva i promiče europske vrijednosti i temeljna ljudska prava, nacionalne i kulturne vrijednosti, pridonosi stvaranju modernoga hrvatskog društva i svakom pojedincu pomaže da pronađe svoje mjesto u današnjem okružju.

HRT promiče univerzalnost, neovisnost, izvrsnost, raznolikost, odgovornost i inovativnost kao profesionalne vrijednosti te poziva sve kandidate koji su spremni svojom etičnošću i lojalnošću pridonijeti daljnjem jačanju HRT-a kao nezavisnog javnog medijskog servisa na natječaje za ravnatelje Programa, Produkcije, Tehnologije i Poslovanja HRT-a te za glavne urednike na HRT-u na mandat od 5 godina.

Očekujemo prijave kandidata koji su spremni promicati misiju i vrijednosti HRT-a te koji su svojim dosadašnjim rezultatima dokazali svoje kompetencije, vještine vođenja i upravljanja, odgovornost i poslovnu izvrsnost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...