Nekoliko krađa diljem županije

Prošle noći u Zadru, ulica Krešimirova obala, nepoznati počinitelj je provalio u skladište prodavaonice mješovite robe vlasništvo 63-godišnjakinje, iz kojeg je otuđio nekoliko boca alkoholnog pića vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Jučer ujutro u Smokoviću, nepoznati počinitelj je provalio u kiosk vlasništvo 29-godišnjaka, iz kojeg je otuđio više boca alkoholnog pića i slatkiše vrijednosti tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Ceranjima donjim, nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 68-godišnjaka iz koje je otuđio agregat, bušilicu i brusilicu, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prošle noći u Benkovačkom selu, ispred radionice za preradu kamena, nepoznati počinitelj je otuđio neispravni kamion i agregat snage 120 KW koji se nalazio u kamionu, pričinivši 41-godišnjem vlasniku materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...