Oliver odbio 200 tisuća eura za nastup na Marakani: Za mene je to zaključena priča

Nakon dugogodišnje medijske, ali i glazbene izolacije, beogradski pjevač Oliver Mandić pojavio se na srbijanskom izboru za pjesmu Eurovizije “Beosongu”, izjavivši tom prilikom kako je prijatelj s Oliverom Dragojevićem i da razumije zašto Oliver ne želi nastupiti u Srbiji, kao i da nema nikakvih zamjerki na račun hrvatskih kolega.

− Ja zaista nemam ništa protiv Thompsona, niti bilo koga tko je uz svoj narod. Svatko je bio na svojoj strani. Rat je tragičan i nije se trebao ni dogoditi − podvukao je poznati kantautor, koji se potom nadovezao na prijateljstvo s proslavljenim splitskim glazbenikom.

− S Oliverom Dragojevićem sam prijatelj. Zvao sam ga da održimo koncert na Marakani. Zamislio sam dva Olivera, crni i bijeli glasovir, našao sam čak i agenciju koja mu je nudila 200.000 eura. Tada mi je rekao: “Kada bih došao u Beograd, više se ne bih smio vratiti u Split” − rekao je Mandić.

Kontaktirali smo i s Oliverom, koji je već godinama dosljedan u stavu da neće zapjevati u Srbiji.

− Dosadilo mi je ponavljati istu rečenicu: ne, neću nastupati u Srbiji jer sam tako odavno odlučio, a ja obično ne odstupam od onoga što sam zacrtao. Za mene je to zaključena priča, iako me stalno iznova pitaju. Što se tiče Olivera Mandića, istina je da se poznajemo još odavno iz glazbenih krugova, no nismo u kontaktu. Neki su mi menadžeri svojedobno zaista nudili da održim zajednički koncert s njim, ali ni tada se nisam odazvao ponudama. Nemam u vezi s tim više što reći − kazao nam je Oliver.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...