Podijeljeno 700 paketa umirovljenicima

Slijedom rastućih potreba za humanitarnom pomoći, a uoči uskrsnih blagdana, Grad Obrovac je podijelio pakete s prehrambenim artiklima za čak 700 obrovačkih umirovljenika, za što je izdvojio oko 35.000 kuna.

– Ova uskrsna akcija je pokrenuta kako bi što više naših sugrađana dostojanstveno obilježilo najveći katolički blagdan, kazao je dr. Ante Župan, gradonačelnik Obrovca, piše Zadarski list.

Kako su umirovljenici po prehrambene pakete dolazili s osmjesima na licima potvrda je to o učinjenom dobrom djelu i jak poticaj za daljnje akcije. Bilo kako bilo, već prvog dana od 700 paketa ostalo je tek nekoliko.

Kako je rekao obrovački gradonačelnik Župan, iako uskrsne vrećice s prehrambenim potrepštinama nisu velike, želja je bila da se koliko-toliko pomogne umirovljenicima Obrovca da što dostojnije i ugodnije dočekaju najveći kršćanski blagdan Uskrs.

– Po gotovo stopostotnom odazivu vjerujem da će našim umirovljenicima dobro doći ovaj mali znak pažnje, zaključio je Župan.

Grad Obrovac je među rijetkima u Republici Hrvatskoj koji daje takav poklon građanima, uskrsnicu u obliku najosnovnijih prehrambenih artikala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...