Povratak Bali-bega i prekid emitiranja Sulejmana Veličanstvenog?

Ljubitelje turske sapunice ‘Sulejman Veličanstveni’, navodno očekuje jedna dobra i jedna loša vijest. Dobra vijest je da se Bali-beg sljedeći tjedan vraća u seriju “Sulejman Veličanstveni” . Loša vijest je da serija, nakon Bali-begova povratka odlazi na dulju stanku.

Iako s RTL Televizije ne žele kazati kad će se serija vratiti na televizijski program, kako Jutarnji list neslužbeno saznaje to bi moglo dogoditi tek na jesen. Omiljena serija ‘Sulejman Veličanstveni’ pauzirat će s naših malih ekrana do rujna zato što su se epizode na RTL-u opasno približile onima koje se snimaju u Turskoj, gdje se ta serija prikazuje samo jednom, a ne četiri puta na tjedan kao što je kod nas. Iz istog razloga se serija u Hrvatskoj odnedavno ne prikazuje nedjeljom, piše Jutarnji list.

Romantični junak koji nije imao sreće u ljubavi za početak pri samom povratku u seriju bori se za goli život. Podlaci koji su doznali da se Bali-beg iz Moldavije vraća na dvor, napali su ga iz zasjede, ali ih je Bali-beg sve sredio uz pomoć mača.

Bali-beg se u seriju vraća bez Ajbige. Naime, u seriji nije rečeno što se dogodilo s mladim parom jer su turski producenti zbog prosvjeda gledateljica koje su prijetile da će zbog Bali-begova odlaska iz serije prestati gledati ‘Sulejmana Veličanstvenog’, umjesto promjene scenarija scenariju, brzo krenuli u pregovore s glumcem Burakom Ozcivitom. Navodno su mu utrostručili honorar, uvažili sve njegove zahtjeve i prohtjeve i učinili doslovno sve da se vrati kao Bali-beg.

Dok u ‘Sulejmanu Veličanstvenom’ vrijeme brzo prolazi, a bore na glumcima su sve uočljivije, Bali-beg se na male ekrane vraća isti onakav kao što je i otišao.. Osim što nema bora, Bali-beg nema niti jednu sijedu. Turski novinari su zbog toga zlobno primijetili da ga je vrijeme mazilo.

Osim žena u pedeset i tri zemlje u kojima se serijal trenutačno prikazuje, Bali-begovu povratku jako se razveselila i njegova stara obožavateljica, sultanova kćerka Mihrimah, a svoju veliku ljubav priznaje mu u pismu. Za njezine nježne riječi doznaje Rustem-aga koju se Mihrimah sviđa. Doznavši da njegova simpatija Mihrimah voli drugoga, Rustem-aga odluči Bali-bega uvaliti u nevolje pa sve što ispriča Hurem. Tračevi o Mihrimahu i Bali-begu brzo stižu i do sultanije Šah, koja tu situaciju preokreće u svoju korist. Ona, objavljuje da će se njezina kći Esmahan udati za Bali-bega.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...