Poziv na seminar “Analiza konkurentnosti (benchmarking)”

Razvojna agencija Zadarske županije u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira seminar „Analiza konkurentnosti“ koji će se održati 11. i 12. ožujka 2013., s početkom u 09:00 sati, u prostorima Razvojne agencije Zadarske županije, Grgura Budislavića 99. (Poduzetnički inkubator Novi Bokanjac).

Konkurentnost je sposobnost da se postigne uspjeh na tržištima, a njeno povećanje vodi ka višoj efikasnosti tvrtke i gospodarstva te poboljšanju životnog standarda cjelokupnog stanovništva. Za poboljšanje konkurentnosti ključno je promijeniti neodgovarajuće ukorijenjene stavove, postaviti ciljeve i provoditi mjere za njihovo ostvarenje. Benchmarking je alat koji pomaže u tim procesima. To je stalni, sustavni proces za ocjenjivanje proizvoda, usluga i radnih procesa najuspješnijih poduzeća da se usvoje njihova dostignuća i unaprijedi poslovanje u vlastitoj organizaciji. Prakticirati benchmarking znači biti dovoljno skroman i priznati da je netko drugi bolji u nečemu, a istovremeno dovoljno mudar, te isprobati i naučiti kako ih ne samo dostići, nego i prestići.

Stručni seminar biti će usmjeren na planiranje, prikupljanje podataka, analizu, evaluaciju i diskusiju te unaprjeđenje/prilagodbu gdje će se polaznike korak po korak voditi kroz svaki segment analize konkurentnosti.

Predavač je Orhan Lujinović, direktor RENTa MARKETINGa, jedan od nekolicine certificiranih gerila marketing instruktora.

Rok prijave je petak, 08. ožujka 2013., 15.00 sati. Prijava je moguća putem pistupnice ( u prilogu ) koju možete dostaviti putem faxa – 023/492-881, te e-mailom – [email protected]. Dodatne detalje možete pronaći na broj telefona 023/492-888.

Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

Zbog velikog interesa, molimo vas da se prijavite čim prije, kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...