Prerezao tetive: Marko Palfi je umalo ostao bez cijelog prsta

Finalist druge sezone kulinarskog showa “Masterchef” prerezao si je tetive. Liječnici su ga satima operirali kako bi mu spasili palac. Zbog ozljede već tri tjedna ne radi u zagrebačkom restoranu.Trenutačno svaki dan ide na vježbe, ali upitno je hoće li moći koristiti prst. Marko Palfi (31) ozlijedio je lijevu ruku dok je rezao povrće. Iako je isprva mislio kako je rana površinska, oštar nož zamalo mu je odrezao cijeli palac. Kuhara amatera odmah su odvezli u bolnicu u kojoj je ostao tjedan dana.

Na višesatnoj operaciji koju su izvodila čak tri liječnika spojili su mu prerezane tetive. Čim su ga pustili na kućnu njegu, Marko se vratio u rodne Pušćine kraj Čakovca. O njemu se brinu roditelji, supruga i dvoje djece. Redovito ide na rehabilitacije i vježbe kako bi mu se vratio osjećaj u prstu. Oporavak će, doznajemo, dugo trajati. Iako je ozljeda komplicirana, Marko je vrlo optimističan i uvjeren je kako će se brzo vratiti na posao.

Imao je sreću što je dešnjak. Stradala mu je lijeva ruka kojom je držao hranu, kažu Markovi prijatelji.

Student komunikologije bio je drugi najbolji kuhar u “Masterchefu”. Sudjelovao je i u prvoj sezoni showa kad su ga izabrali u 50 najboljih kuhara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...