Raskol u Tornadu: Odustaje se od javne tribine na Narodnom trgu!

Raskol unutar redova Tornada rezultirao je odustajanjem od organizacije Javne tribine na Narodnom trgu kojom se željelo dignuti glas protiv uništavača KK Zadar.

Razočaran sam. Večeras smo se trebali sastati u prostorijama udruge, no došlo nas je svega nekoliko, dok su izostali pripadnici aktualnog vodstva Tornada. Mi smo poljubili zaključana vrata. Jasan je to znak da ni u ovoj akciji, akciji otkrivanja onh koji su pokrali klub ne možemo biti jedinstveni, a kad je tome tako, kada ne možemo dignuti glas zajedno onda cijeli inicijativa nema nikakvog smisla, kazao je portalu 057info počasni predsjednik Tornada Boris Marin.

Žalosno je da navijače nije briga gdje je nestao novac i tko je uništio klub, bacio ga na koljena. Član Nadzornog odbora kluba koji je regrutiran iz naših redova se odazvao skupu ali bio protiv pokretanja bilo kakvih aktivnosti. S tom se gestom priklonio vladajućoj strukturi kluba. Žaloste me takve preobrazbe preko noći. Kao počasni predsjednik Tornada sramim se pred sugrađanima koliko su neki ljudi nisko pali, ali to neka ide njima na čast. Tako se od ponosa dolazi do sramote grada, kazao je Boro i dodao kako osim javne tribine u vjetar odlazi i sve ono što je ona trebala iznjedriti uključujući podizanje tužbe protiv svih klupskih uprava od 1991. godine naovamo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...