Što je sve potrebno za super seks?

Mnogo toga mora se posložiti ako želite uživati u super seksu. Vodite računa o ključnim sastojcima koji su potrebni za vrhunski seks.

Baš kao i kad je riječ o mnogim drugim stvarima u životu, predanost i posvećenost važne su i u seksu. Ako želite uživati u super seksu, morate voditi računa o nekim stvarima – kuharskim rječnikom rečeno, morate voditi računa o sastojcima.

 

Prikladna rasvjeta

Muškarci vole voditi ljubav s upaljenim svjetlom, ali to svjetlo nipošto ne smije biti jako jer tko želi da mu se vidi svaka nepravilnost na tijelu. Najbolji izbor su zapravo svijeće, i to puno njih jer se sve vidi, ali ipak suptilnije.

 

Prava mjera hrane i pića

Ako će vaša večer započeti večerom, nastojite ne jesti previše jer ćete umjesto za seks, biti raspoloženi isključivo za spavanje. Ne pretjerujte ni s alkoholom koji bi mogao negativno djelovati na vaš libido. Dakle, umjerenost je zlatno pravilo.

 

Osjećaj sigurnosti i povjerenja

Ako se osjećate nesigurno i stalno razmišljate jeste li dovoljno dobri i je li dovoljno dobro ono što radite, vrlo je vjerojatno da u seksu nećete uživati. Dakle, jedan od glavnih preduvjeta za dobar seks je osjećaj sigurnosti, odnosno partneri bi se dobro trebali osjećati u društvu jedno drugoga. Jednako tako trebali biste imati i povjerenje jedno u drugog kako ne bi strahovali, od primjerice objavljivanja kompromitirajućih fotografija na društvenim mrežama.

 

Poljupci

Poljupci su iznimno važni i zapravo su najintimnija stvar između dvoje ljudi. Vodite računa o tome i posvetite poljupcima dužnu pozornost.

 

Glazba

Glazba dokazano pridonosi romantičnoj atmosferi. Nemojte da vam bude teško pustiti nešto lijepo što će vas oboje dovesti u seksi raspoloženje.

 

Potpuno prihvaćanje

Ona ima celulita na bedrima, a on višak sala na trbuhu. Svaki čovjek ima nekih nedostataka, ali ako želite uživati u seksu, važno je da partnera ili partnericu prihvatite onakve kakvi jesu.

 

Proste riječi

Čak je i jedno istraživanje pokazalo da proste riječi tijekom seksa podižu atmosferu do usijanja. No, dok ih govorite, morate se osjećati prirodno pa pripazite da ne ponavljate naučene fraze iz pornića. Najbolje je da govorite ono što u određenom trenutku osjetite.

 

Otvorenost

Za dobar seks važno je imati i otvoren um. To znači da ne odbacujete a priori svaku ideju ocjenjujući je perverznom. Odbacite ograde i prepustite se užitku, imajte otvoren um.

 

Bez očekivanja

Nije dobro imati očekivanja u pogledu seksa jer biste se u konačnici mogli razočarati. Osim toga, očekivanja stvaraju prevelik pritisak, što u samome početku onemogućuje uživanje. Opustite se, prepustite i pustite da se dogodi čarolija.

 

Duhovitost

Svatko tko istinski zna uživati u seksu reći će vam da je duhovitost važan element dobrog seksa. Morate se znati nasmijati vlastitim nespretnostima i partnerovim pogreškama. Jedino tako oslobodit ćete se straha od eventualnih pogrešaka.

 

Davanje i primanje

Svaka veza sastoji se od davanja i primanja, odnosno tako bi trebalo biti. Jednaka je stvar i sa seksom. Morate željeti zadovoljiti partnera, ali jednako tako on mora željeti zadovoljiti vas. Sebičnost je loš znak za seks i siguran put za nezadovoljstvo. Dakle, pazite na ravnotežu primanja i davanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...