Sudjelujte u izradi spota Zaprešić boysa na utakmici Hrvatska – Srbija

Nakon prošlogodišnje navijačke pjesme “U porazu i pobjedi”, posvećene Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uoči EURA 2012, Zaprešić boysi predstavljaju novu navijačku pjesmu.

„Opijen tribinama“ je pjesma o ljubavi i strasti koju poznaje svaki navijač koji je barem jednom kročio na tribine kada igra nacionalna svetinja i doživio tu kemiju koju je teško opisati, a tako lako doživjeti.

Izabrali su pravi trenutak za predstavljanje pjesme „Opijen tribinama“ – uoči kvalifikacijske utakmice za SP 2014 između Hrvatske i Srbije.

Poslušajte pjesmu, naučite tekst i 22.3. neka se tribine tresu!

Pjesma je njihova priča o navijačkom životu kojeg sami proživljavaju. Nabijena emocijama i otpjevana iz srca, dočarava što je to toliko zarazno kada se tisuće ljudi stapa u jedno i dijeli istu emociju. Godine iskustva provedenih na tribinama, bodreći Hrvatsku reprezentaciju, ovi dečki prenose kroz pjesmu.

Autentičnim navijačkim vokalima i emocijama nabijenim tekstom bude navijačko ludilo u Hrvatskoj. Kako i sami često kažu, tko to može bolje od samih navijača?

„Sudjelujte s nama u nabrijavanju atmosfere pred tekmu Hrvatska-Srbija i budite dio spota za pjesmu „Opijen tribinama“. Svoje snimke zabilježene u gradu, na tribinama, gdje god je igrala Hrvatska, šaljite na e-mail: [email protected] najkasnije do 11.3.2013. godine i budite dio ludila koji će dići Hrvatsku na noge!“ – pozivaju Zaprešić boysi.

Kako izrada spota napreduje pratite na Facebooku Zaprešić Boysa!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...