Trebat će još 10 godina da Vir pretvorimo u pravi grad

Unatoč prohladnom vremenu u nedjelju navečer, na terasi ugostiteljskog centra Kotarina, u središtu Vira okupilo se oko dvije tisuće Virana i gostiju na svečanosti obilježavanja desetogodišnjice djelovanja općinske uprave Vir na čelu s načelnikom Kristijanom Kapovićem.

Uvod u proslavu pjesmom je najavila klapa “Vir”, a nakon toga okupljeni su ukratko upoznati s postignućima općinske uprave u proteklih deset godina. Pročitana su imena svih vijećnika koji su u proteklih deset godina sudjelovali u radu Općinskog vijeća, a predstavljeni su i djelatnici općinske uprave, te direktori općinskih poduzeća i ustanova.

Pozdravne riječi okupljenima je najprije uputio predsjednik Općinskog vijeća Mate Radović, a nakon Radovića govor je održao i načelnik Kapović koji je zahvalio “svim svojim suradnicima i obitelji koja mu je pružila veliku podršku u radu”.

Svi smo mi Virani i vaš dolazak u ovolikom broju pokazuje kako smo zajedno. Kroz deset godina stvorili smo mnogo, ali još će toliko trebati da Vir pretvorimo u pravi grad. Naš je jedini interes bolji, ljepši i razvijeniji Vir, kazao je Kapović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...