U čemu je tajna uspjeha Carly Rae Jepsen

Mlada Kanađanka koja je osvojila svijet preko noći svojim lepršavim pjesmama kaže da je njezina tajna uspjeha u tome što nikad nije prestala vjerovati u svoje snove.

Danas je Carly Rae Jepsen planetarno poznata zahvaljujući hitu ‘Call Me Maybe’!

U samo nekoliko mjeseci njezina se zarazna pjesma našla na prvom mjestu top ljestvica u tridesetak zemalja, a prije koju godinu vozila se u mini kombiju s kolegama iz benda jedva preživljavajući.

‘Prije samo dvije godine moj život je bio sasvim drukčiji. Prateći bend i ja smo putovali Kanadom u malom kombiju, a oskudijevali smo u svemu. Plaćala sam ih u hrani jer im nisam mogla isplatiti honorare. To je moj isti bend s kojim danas nastupam na stadionima’, otkrila je Carly Rae jednom prilikom.

Njezin se život potpuno promijenio! Od cure iz malog grada u potrazi za slavnom postala je slavna, a više ne može neopaženo proći ulicom da je ne prepoznaju ili prate paparazzi.

Pjesmu Call Me Maybe napisala je šćućurena na sjedištu malog kombija kad je sa svojim bendom nastupala po Kanadi.

Ipak, mlada glazbenica bez obzira na sve, nikada nije odustala od svojih snova, a u intervjuu za Seventeen je otkrila da je od malih nogu bila ‘zakačena’ na glazbu. Simpatična Kanađanka ne planira tek tako nestati s glazbene scene kao još jedno čudo od jednog hita.

‘Još kao klinka pisala sam pjesme i pjevala. U mom gradiću bila sam vrlo aktivna u kazalištu, nema predstave u kojoj nisam bila. Glumila sam Dorothy u ‘Čarobnjaku iz Oza’, Sandy u ‘Briljantinu’… Zbilja sam već tad uživala u svjetlima pozornice’, kaže ova mladolika 27-godišnja pjevačica koja izgleda poput neke tinejdžerice.

Završila je umjetnički koledž u Kanadi, a u slobodno vrijeme svirala i pjevala svugdje, pa čak i na cesti. Put ju je odveo i do talent šoua Kanadski idol gdje je osvojila treće mjesto.

‘Dok nisam postala poznata, a to je bilo doslovce preko noći, nisam vodila glamurozan život. Radila sam nekoliko poslova kako bih preživjela. Ali nikada nisam odustajala od svoga sna da se bavim glazbom. Moja obitelj je bila uz mene cijelo vrijeme, mislili su da sam jako hrabra što imam svoj put. Često bih na panou u sobi pisala poruke podrške samoj sebi i ciljeve koje moram ostvariti’, kaže Carly Rae.

Je li joj njezin mentor Justin Bieber koji je i otkrio dao neki savjet?

‘Justin radi vrlo naporno, no uvijek pronađe vremena za opuštanje i zabavu. Pokušavam i sama nešto takvo napraviti. Kad sam u Parizu promovirala novi album ‘Kiss’ tri dana zaredom, bez odmora, kad sam završila s poslom izašla sam u 4 ujutro i upijala puls tog grada. Takvo što bi napravio i Justin. To su mali, ali važni događaji koje pamtite cijeli život’, rekla je Carly Rae.

Jepsen je krenulo i u privatnom životu – dogodila joj se ljubav. U vezi je s glazbenikom Michaelom Komom.

‘Kad upoznate pravu osobu, jednostavno to znate. Osjećaji vas preplave. Sve se poklopilo. Imala sam sreću upoznati normalnu osobu koja mi je velika podrška u ovim najljepšim trenucima u mom životu kad živim svoj san. Oboje se jako trudimo kako bi naša veza uspjela’, kaže.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...