Unatoč krizi Lidl povećao plaće svojim

Uprava Lidla Hrvatska, jednog od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, donijela je nedavno odluku o povećanju bruto plaće za 4 posto svim svojim zaposlenicima u trgovinama i skladištima. Tako su s početkom ožujka plaće porasle za više od 1.450 njihovih zaposlenika.

Lidl u ukupno 83 trgovine diljem Hrvatske zapošljava više od 1.200 radnika, dok ih u logističkim centrima u Jastrebarskom i Perušiću radi više od 250.

“Lidl Hrvatska još jednom pokazao svoju socijalnu osjetljivost i brigu za svoje zaposlenike. U vremenu nepovoljnih gospodarskih uvjeta i rasta nezaposlenosti, ovaj Lidlov potez predstavlja doprinos održavanju standarda svojih zaposlenika, što si mogu dopustiti samo najuspješnije kompanije. Lidl Hrvatska kontinuiramo povećava broj zaposlenika i širi svoju prodajnu mrežu. Od početnih 13 trgovina otvorenih 2006., Lidl danas ima 83 trgovine, od čega se 11 nalazi u Zagrebu. Lidl u Hrvatskoj zapošljava preko 1.600 zaposlenika, a ovo povećanje plaća zaposlenika tek je jedno u nizu od početka poslovanja u Hrvatskoj”, poručili su iz Lidla.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...