Vipnet nudi najbrži fiksni Internet

Vipnet je korisnicima u Hrvatskoj ponudio, kako tvrde, najbrži i najstabilniji fiksni internetski pristup. Maksimalna brzina pristupa iznosi čak 60 Mbit/s.

Velike brzine prijenosa podataka postižu se standardom EuroDOCSIS 3.0 na Vipnetovoj hibridnoj optičko-kabelskoj, odnosno HFC (Hybrid Fiber Coaxial) mreži. Glavna prednost HFC tehnologije je kombiniranje višestrukih frekvencijskih blokova čime se množe jedinične brzine prijenosa po bloku te se postiže brzina i visoka stabilnost veze. Infrastrukturom je pokriveno skoro 300.000 kućanstava u Hrvatskoj što uključuje sedam najvećih gradova – Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar, Veliku Goricu i Solin.

Uz postojeću ponudu brzina do 12 i 20 Mbit/s, umjesto dosadašnjih 32 Mbit/s uvode se dvije nove opcije s brzinama do 40 i 60 Mbit/s. Nove opcije brzina u Vip trio paketima dostupne su bez ugovorne obveze, uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci te po posebnim promotivnim cijenama uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca sve do 30. travnja. Vip trio paketi koji uključuju fiksni Internet, fiksnu telefoniju i televiziju, uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca su tijekom prvih godinu dana korisnicima dostupni po cijeni duo paketa – za brzine do 40 Mbit/s već od 529,67 kuna, a za brzine do 60 Mbit/s već od 629,67 kuna. Nakon 12 mjeseci, mjesečna naknada za Vip trio pakete uvećava će se za 194,72 kune.

Također, Vipnetova mobilna 4G LTE mreža trenutno je dostupna u velikim gradovima. Uz kombinaciji s 3G mobilnom mrežom, korisnicima je omogućeno iskustvo surfanja u svim gradovima i više od 500 manjih naselja diljem Hrvatske, stoji u Vipnetovoj objavi za medije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...