Zagrli život – Vipnet ima novi vizualni identitet

Uz novi slogan “Zagrli život” Mario Cvitković, član uprave Vipneta, predstavio je nove mobilne tarife ove, druge kompanije po veličini i broju korisnika na tržištu.

TANGO, STEP i SWING novi su nazivi tarifa, a dostupne su bez ugovorne obveze i bez naknade za uspostavu poziva. Uz tri tarife dolazi i pet opcija koje nude mogućnost neograničene nacionalne komunikacije, mobilne uređaje po povoljnijoj cijeni te mogućnost neograničene komunikacije sa zemljama EU. Podatkovni je promet neograničen i nema naplate nakon potrošenog uključenog prometa, već se brzina određena u svakoj tarifi smanjuje na nižu koja iznosi do 64 Kbit/s. U sve tri tarife uključena je LTE usluga. Tarife se po potrebi mogu besplatno mijenjati nakon mjesec dana.

Sve smo stavili na ovu kartu. Vjerujemo da je to dobar koncept i da će tržište pozitivno reagirati. S novim tarifama pružamo veću vrijednost za novac, a kombinacije tarifa i opcija mogu se mijenjati svaki mjesec, uvjeren je Mario Cvitković.

Korisnici koji su pod ugovornom obvezom na postojećim Vipnetovim tarifama mogu na nove prijeći uz nastavak ugovorne obveze na jednoj od pet opcija.

Uz sve navedene novosti, od danas su korisnicima na raspolaganju nove, modernije internetske stranice koje usitinu pružaju sve informacije na jednom mjestu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...