Ava spava na podu i nitko ne priča s njom

Avina ljubav sve do prije nekoliko dana, Željko, sada već dva dana ponavlja da ga je Ava samo iskoristila, a i Vendi je protiv nje.

Soraja i Sindi jedine su koje ne sudjeluju u napadima na Avu Karabatić, a i Milić je otvoreno stao na njezinu stranu. Ostalima je dozlogrdila, no ipak je ostala ‘konj za kojim se praši’, jer svi pričaju o njoj te joj upućuju ružne riječi.

Ava je odlučila da neće spavati u krevetu već si je napravila krevet pored ispovjedaonice, a u jednom trenutku prišao joj je Slavko i pokušao je utješiti.

‘Ovo te previše opterećuje. Kad izađeš odavde i kad prođe malo vremena, drugačije ćeš gledati na sve što se događalo ovdje. Ovo sad je jedan period koji će proći. Nijedan problem ne traje vječno’, poručio je Slavko Avi koja je u rukama držala sliku svojih roditelja.

Iako se starleta prema svim stanarima kuće Velikog Brata trudila biti korektna, nakon što je Vesna Vukelić Vendi sa stanarima započela priču o planu Ave Karabatić za pobjedu, uspjela je skoro sve okrenuti protive nje. Željko stalno ponavlja da ga je Ava samo iskoristila, a Vendi, kojoj je starleta vjerovala, prva joj je okrenula leđa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...