Cestitka_Uskrs

Avi je teško jer sve shvaća ozbiljno, Uroš napustio kuću

Stanarima je puno teže boraviti u kući Velikog Brata nego što se to gledateljima čini, piše srpski Alo. Neki zbog teškog psihičkog pritiska redovito posjećuju psihologa.

‘Očito je da stanari prije ulaska u kuću nisu smatrali da je boravak u reality showu težak, međutim, to baš i nije tako. Psiholog koji već nekoliko sezona radi s natjecateljima u ovakvoj vrsti showa, ima dosta posla. Stanari k njemu dolaze na razgovore kako bi smirenije pretrpjeli boravak u zatvorenom prostoru s toliko različitih ljudi’ kazao je za Alo izvor blizak produkciji showa te dodao kako mu se čini da je najnestabilnija u showu Ava.

‘Ona je netko tko puno plače i živcira se, a razlog tome je što nije dovoljno jaka za sudjelovanje u ovoj igri. Čak su i njezini sustanari primjetili da boravak u showu shvaća preozbiljno. U sve se previše uživi, što je vidljivo u romansama s Urošem Ćertićem i Željkom Stojanovićem. Iako sa sustanarima često priča, bio joj je potreban i razgovor s nekim stručnim’ zaključio je izvor.

Što se tiče događaja u kući Velikog brata, tamo je bilo uzbudljivo i Uroš je napustio kužu. Iako je zamolio gledatelje da ne glasaju za njega jer bi želio ostati, ipak mu to nije pošlo za rukom, a Soraja se naljutila zbog Uroševog odlaska.

Voditeljicaje pitala Urošaza njegov odnos s Avom, a on je odgovorio da je to sve samo show. Na upit voditeljice zašto se tek nakon deset dana u kući sjetio da ima djevojku, Uroš je izjavio kako je nakon načina na koji je emisija montirana vjerojatno i nema. Otkrio je koja je razlika između Ave i Soraje.

‘Ava je Ava, Soraja je Soraja. Razlika je u inteligenciji i ljepoti. One su nebo i zemlja’ objasnio je Uroš te odgovorio na pitanje voditeljice što je s njim i sa Sorajom.

‘Malo sam se zaljubio u Soraju, kako da ne’ dodao je Uroš, prenosi 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...