Dječak (15) se sam izrezao pa izmislio da su ga napali huligani!

Veliki preokret dogodio se u slučaju učenika osmog razreda virovitičke OŠ Vladimir Nazor, kojeg su prošlog tjedna na putu do škole napala petorica huligana. Petnaestogodišnjak je tada srušen na pod i iscipelaren, a napadači su mu nanijeli i 14 rezova skalpelom po prsima i trbuhu.

O slučaju je istog podneva obaviještena policija koja se u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom dala u potragu za počiniteljima. No, ubrzo je ustanovilo da je osnovnoškolac pokušao obmanuti sve, uključujući vlastite roditelje koji su se bojali da huligani ponovno ne napadnu njihova sina.

Izvješćujemo vas da je nakon provođenja određenih dokaznih radnji i drugih izvida utvrđeno da nije bilo napada drugih osoba na spomenutog maloljetnika, nego je riječ o samoozljeđivanju. Dakle, u konkretnom slučaju prema njemu nije počinjeno kazneno ili prekršajno djelo – priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo. Dječak, inače odličan i uzoran učenik, od prošlog utorka redovito je pohađao nastavu. Zasad nije poznato zašto se ozlijedio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...