Dovršeno niz krim istraživanja

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, u Ulici majstora Radovana u Zadru, provalio u kafić u vlasništvu 31-godišnjakinje te otuđio novac.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan u Ulici Marina Držića u Zadru, u tri navrata provalio u točionicu vina u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio vino vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Prema njemu je podnijeto posebno izvješće Državnom odvjetništvu za mladež.

 

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je početkom siječnja, u Ulici Portoruša u Biogradu, provalio u kuću u vlasništvu 50-godišnjakinje te otuđio nekoliko stotina kuna.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je tijekom listopada prošle godine, u Ulici Antuna Mihanovića u Benkovcu, provalio u tri kuće odakle je iz kuće u vlasništvu 47-godišnjaka otuđio perilicu za rublje, alat i zlatninu ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna dok iz kuća u vlasništvu 74-godišnjakinje i 61-godišnjaka nije ništa otuđio..

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je sredinom ožujka u noćnom klubu u Ulici Marka Marulića u Zadru, otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...