Foto dani mladih dovode izložbe u Slavoniju

Najbolje fotografije mladih fotografa s prošlogodišnjih Foto dana mladih ovog vikenda stižu u Đakovo i Osijek. Foto dani mladih su jedino natjecanje za srednjoškolce koji se bave fotografijom u cijeloj Hrvatskoj, a nakon prošlogodišnjeg natjecanja na Velom Lošinju, izabranih 20 fotografija putuju po cijeloj zemlji. U subotu, 13. travnja organizatori Foto dana mladih će postaviti izložbu na Korzo u Đakovu, a dan kasnije na Trg Ante Starčevića u Osijeku. Svi prolaznici će moći vidjeti koliko su mladi fotografi talentirani, a samim fotografima će ovo biti prilika da se upoznaju s natjecanjem i druže s ostalim fotografima. Otvaranja izložbe u Đakovu i Osijeku bit će u 12 sati, a fotografije se mogu pogledati do poslijepodnevnih sati.

U zadnjih mjesec dana fotografije su bile izložene u Rijeci na Korzu, u Puli pored Zlatnih vrata i u Karlovcu na fotografskoj večeri. Loše vrijeme je nažalost odgodilo planove za Varaždin i dalmatinske gradove, ali oni su u planu u narednim tjednima.

Foto dani mladih Canon ove godine će biti u Zadru od 2. do 5. svibnja 2013 godine. Svi koji se žele uključiti u priču natjecanja mladih fotografa, još uvijek nije kasno. Prijave traju do 20. travnja. Na stranicama www.fotodanimladih.com.hr treba popuniti prijavnicu, poslati do 5 svojih fotografija i tako postati natjecatelj fotograf ili model.

Foto dani mladih su pravi dokaz da mladi mogu kvalitetno provoditi svoje vrijeme daleko od ovisnosti i loših navika. Iznenadit će vas koliko talenta i volje ima u mladim ljudima. Prijave za ovogodišnje Foto dane mladih traju do 10. travnja pa ako još uvijek ima nekoga tko bi se htio priključiti, to može na www.fotodanimladih.com.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...