Idealni muškarac – mali vodič za naše gore polovice

Neke žene vole visoke, crnokose muškarce, nekima je idealni tip plavokosi muškarac, nekima ćelavi tip – ukusi su različiti. Ipak, postoje neke stvari koje uvijek želimo od muškarca, bez obzira na izgled i godine. S ovim stvarima muškarac iz običnog, postaje praktički idealan:

Romantičan je

Ne kažemo da nam morate svirati violinu ispod prozora dok susjedi ne pozovu policiju, ali male stvari uvijek pale. Donesite nam cvijeće, otvorite vrata kada izlazimo iz automobile, pazite na to da nam je uvijek lijepo i ugodno. To ćemo uvijek znati cijeniti.

Pažljiv

Žena ne priča samo da bi pričala, želi poslati neku poruku. Ako nas slušate, to ćemo primijetiti i cijeniti, a ako samo potvrdno kimate glavom i glumite da vam je stalo, jako ćemo brzo skužiti da nešto nije u redu.

Trudi se sa tvojim frendicama

Pravi dečko će uvijek pronaći način da impresionira tvoje frendice, jer zna da su dio tvog života I da dolaze u paketu s tobom. Ako se svidi njima, sigurno će i tebi porasti u očima.

Kuha

Ne mora biti majstor u kuhinji, ali svaka žena voli muškarca koji joj može pripremiti ukusnu večeru. Kulinarsko umijeće nam je jako seksi, a ako muškarac kuha dobro, teško ćemo se odvojiti od njega.

Pamti

Tvoj rođendan, vašu godišnjicu, posebne sitnice koje vam puno znače u vezi – sve su ovo stvari koje muškarci vole previdjeti, a onaj koji se sjeti svega, sigurno će nam biti draži od tipa koji nam jedva zapamti rođendan.

Galantan

Nema ništa neprivlačnije od muškarca koji se boji izvaditi novčanik. Ne tražimo da se razbacujete novcem, ali kada treba počastiti, nemojte biti jedan od onih tipova koji uvijek kaže da je zaboravio novce doma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...