Krađe u Ninu, Povljani i Zadru

U razdoblju od listopada 2012. godine do travnja 2013. godine, u mjestu Povljana, u Riječkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u pet apartmana iz kojih je otuđio LCD televizore. Ukupna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U razdoblju od veljače do travnja, u Ninu, u ul. Put sv. Jakova, nepoznati je počinitelj provalio u garažu vl. 77-godišnjakinje iz koje je otuđio razni alat, ulje i bocu za plin, te u brod vl. 55-godišnjaka, koji se nalazio u dvorištu kuće, iz kojega je otuđio konop, sidro, te pumpe za gorivo i otpadne vode. Ukupna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je u Zadru, u ul. Dalmatinskog Sabora, nepoznati počinitelj iz kamiona otuđio mobitel vl. 36-godišnjaka. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...