Kralo se u Biogradu, Sukošanu, Zadru i Ždrelcu

U noći sa četvrtka na petak u mjestu Sukošan, u ul. Dr. Franje Tuđmana, nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar vl. 28-godišnjakinje te iz aparata za klađenje otuđio nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je u Zadru, u ul. B. J. Jelačića, nepoznati počinitelj provalio u stan vl. 74-godišnjaka iz kojega je otuđio zlatninu i novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U razdoblju od ožujka do travnja u mjestu Ždrelac, nepoznati je počinitelj iz kuće vl. 32-godišnjaka, otuđio izvanbrodski motor i televizor. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U posljednjih nekoliko dana, u Biogradu n/m, u marini, nepoznati je počinitelj sa jahte vl. 38-godišnjaka otuđio više komada električnog alata. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...