Kralo se u Sukošanu i Zadru

U vremenskom periodu od 03.ožujka do 04.travnja 2013.god. u mjestu Sukošan nepoznati počinitelj je provalio u kuću vasništvo 55-godišnjakinje odakle je otuđio “LCD” televizor.Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja proslijeđena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Tijekom noći petak na subotu u Zadru,ul. Marijane Radev nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe odakle je otuđio neutvrđenu količinu suhomesnatih i mliječnih proizvoda,kozmetike,slatkiša i oko tisuću kuna.Protiv nepoznatog počinitelja proslijeđena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U petak u poslijepodnevnim satima u Zadru, ul.J.J.Strossmayera nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 77-godišnjakinje dok se ista nalazila u trgovini mješovite robe,te joj iz torbice otuđio novčanik sa novcem i dokumentima.Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja proslijeđena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer u jutarnjim satima u Zadru,ul.Akcije Maslenica nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 52-godišnjakinje dok se ista nalazila u trgovini tekstila, te joj otuđio novčanik sa novcem i dokumentima.Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja proslijeđena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...