Lana Jurčević poziva u ‘La La land’, a Indira žudi za suncem

Lana Jurčević će 15. lipnja u Vodicama prvi put nastupiti na festivalu CMC. Vodičanima će se predstaviti novom pjesmom ‘La La Land’ te svim gledateljima pružiti priliku da zavire u njezin svijet.

Glazbu i tekst za pjesmu ‘La la Land’ napisala je sama Lana, a aranžman napravio Daniel Hirvikoski.

‘La La Land” je sinonim za nekoga tko je u svom svijetu. Pjesma je vedra i, po meni, idealna za vrijeme u kojem živimo, u kojem je svaka stvar koja nas može oraspoložiti i zabaviti dobrodošla. Ja je nekako doživljavam na način da je OK biti drukčiji i imati svoje snove, makar bili nekome potpuno nerazumljivi’, kazala je Lana te dodala kako je i prijatelji zovu La la.

‘Neka bude happy end, dobrodošli u La La Land. Vidimo se na CMC-u i očekujte super zabavu’, poručila je Lana svim svojim obožavateljima.

‘Hladna soba’ peti je službeni singl s albuma ‘Tvrđava’ kojim će Colonia nastupiti na ovogodišnjem CMC-u u Vodicama 14. i 15. lipnja 2013. godine.

Nakon balade ‘Srce nikad ne laže’ kojom je iznenadila svoje fanove, grupa Colonia predstavlja novi, peti po redu singl s aktualnog albuma ‘Tvrđava’, naziva ‘Hladna soba’. Da je riječ o pravom ljetnom hitu, kojim će Colonia poharati ljetne pozornice i klubove diljem naše obale, dokazuje i gotovo 100.000 pregleda na videoservisu Youtube, ali i publika koja na koncertima ovu pjesmu pjeva u glas s energičnom i veselom predvodnicom grupe, Indirom Vladić.

‘Pjesma ‘Hladna soba’ u originalu i izvornom obliku trebala je biti tamburaška pjesma, ali smo je odlučili napraviti u modernom štihu. Budući da već imamo nekoliko tamburaških pjesama u suradnji sa Slavonia Bendom, nismo se htjeli ponavljati, ali smo se iz ljubavi prema Slavoniji poigrali tamburaškom melodikom’, izjavio je autor pjesme Boris Đurđević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...