Lepa Brena sretna pred koncerte u Hrvatskoj i Sloveniji

Najpopularnija glazbena zvijezda na Balkanu, Lepa Brana, s radošću iščekuje susret s fanovima iz Hrvatske i Slovenije, koji su već u velikom broju rezervirali karte za njen nastup u zagrebačkom klubu Shamballa 26. travnja.

“Ovaj koncert radim prije svega zbog mojih fanova, koji su me tražili da ponovo dođem i posjetim ih”, kaže Brena, koja će se dan ranije od koncerta večerati s odabranim obožavateljima u jednom zagrebačkom restoranu.

Ljubitelji Lepe Brene koji žele sudjelovati u izboru za večeru s pjevačicom mogu se prijavit na Facebook stranici kluba Shamballa. Kako ona neće tako skoro nastupiti u Sloveniji, ovaj je event namijenjen za fanove iz obje države – pa će tako jedan stol 25. travnja biti rezerviran za obožavatelje iz Slovenije, a jedan za one iz Hrvatske.

Cijeli je, dakle, dolazak i nastup popularne pjevačice prožet intimnom, “fanovskom” atmosferom nje i publike koja je više nego dobro poznaje, pa zato ovaj put i ne pjeva u velikoj dvorani već u klubu. Upravo zbog te blizine pjevačice i njenih gostiju, očekuje se nezaboravan doživljaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...