Liz Hurley je tri godine varala dečka sa mnom!

Glumac Tom Sizemore objavio je nedavno svoju biografiju u kojoj je na tri strane iznio svoju detalje ljubavne veze sa 47-godišnjom glumicom Elizabeth Hurley prije 20 godina.

Seksi Britanka bila je s Hughom Grantom u vezi 13 godina, a kako tvrdi Tom nije mu bila vijerna.

Glumica ga je varala čak tri godine, objavio je Sizemore u svojoj biografiji.

‘Sjećam se kad sam je prvi put vidio. Imala je prekrasnu svijetlu put, divan glas i šarmantan osmijeh’, napisao je Tom u knjizi kako su se susreli prvi puta i to na snimanju filma ‘Passenger 57’.

Otkrio je i da je Wesley Snipes tad ‘bacio oko’ na atraktivnu Elizabeth, a kako je Tom još bio prilično nepoznat glumac, požurio je čim prije upoznati se s Liz.

Otišli su zajedno na večeru, a nakon toga i u hotel. Tek kasnije mu je Elizabeth rekla da ima dečka. ‘Spavali smo zajedno svakog dana. Onda mi je jednom rekla: ‘Kad misliš odnijeti svoje stvari iz moje sobe, dečko mi dolazi za par dana’ i to me povrijedilo. Ali nisam je uspio ostaviti, niti jednom, a svaki put sam govorio da neću više biti s njom. Toliko sam je volio da sam plakao kad smo prekinuli’, prisjetio se Tom.

Bit će zanimljivo vidjeti što po ovom pitanju ima za reći lijepa Liz Hurley koju smo mogli vidjeti u zadnjoj sezoni serije Tračerica kao zanosnu manipulatoricu Dianu Payne.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...