Luka Modrić i supruga Vanja dobili kćer

Iako su svi hrvatski portali jučer prenijeli vijest kako je hrvatski nogometaš Luka Modrić dobio sina, od Lukinog oca Stipe doznajemo kako nije riječ o sinu, već kćeri.

– Svi smo doma jako uzbuđeni zbog dolaska unuke, rekao nam je Stipe. I Lukina mama Radojka i ja jedva čekamo vidjeti unučicu. Oprostite što vam ne možemo reći ništa drugo, ali želimo poštovati Lukinu i Vanjinu privatnost.

Veznjak Reala je tako nakon sina Ivana, rođenog prije dvije i pol godine, dobio kćer.

Kako je Lukina supruga Vanja htjeli roditi u Zagrebu, Jose Mourinho je Luku prošlog tjedna pustio u Zagreb kako bi bio sa suprugom. Modrić stoga nije mogao trenirati u četvrtak i petak za utakmicu s Atleticom. Nakon što je vidio kćer Luka se vratio u klub i u subotu protiv Atletica odigrao 14 minuta.

Vanja je rodila u privatnoj zagrebačkoj poliklinici Podobnik. Par se vjenčao 2010. godine, dva tjedna prije rođenja njihova sina Ivana.

Modrić često naglašava da mu je obitelj na prvom mjestu što je pokazao kad je potpisao za Real. Na predstavljanje novinarima je došao s obitelji i na Santiago Bernabeu zaigrao nogomet s malenim Ivanom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...