Luka Pedić, Mihael Čačić i Jere Brzić najbolji

Zadarski list
Tamni način

Športsko ribolovno društvo Podlanica bila je domaćin Kup Grada Biograda, natjecanja u športskom ribolovu, na kojemu je nastupilo 60-ak mladih ribolovaca u kategorijama do 12, 16 i 21 godine. Natjecanje je započelo u subotu u osam sati i iako je unatoč prijetnji kiše koja je počela padati, upornost djece i mladih prevladala je prolazni pljusak, a s probijanjem sunčevih zraka ribe su počele gristi i natjecanje je postajalo sve zanimljivije. Kategorije U-12 i U-16 lovile su četiri sata, a kategorija U-21 pet sati.

– Uvijek je zadovoljstvo na jednom mjestu vidjeti toliko mladih natjecatelja. Brojnost mladih ribolovaca i njihovi rezultati na natjecanjima diljem Hrvatske potvrda su kvalitetnog rada ŠRU Podlanica. Prije nekoliko godina uz Školu ribolova pokrenuli smo i Malu ligu ribolova s ciljem omogućavanja djeci većeg broja natjecanja. Rezultati su vidljivi kroz povećanje broja mladih natjecatelja ribolovaca u Zadarskoj županiji – kazao je Željko Domitrović, voditelj škole ribolova i dopredsjednik ŠRU Podlanica.

U kategoriji U-12 najbolji je bio Luka Pedić (Zubatac, Zadar) koji je ujedno ulovio i najveću ribu. Drugo mjesto osvojio je Luka Mužanović (Zubatac, Zadar), dok je treći bio Ivan Pribilović (Podlanica, Biograd na moru).

U kategoriji U-16 prvo mjesto osvojio je Mihael Čačić (Sipa, Benkovac) ulovivši i ujedno najveću ribu u svojoj kategoriji. Drugo mjesto pripalo je Domeniku Matošiću (Podlanica, Biograd na Moru), a treće Lovru Milinu (Zubatac, Zadar).

U kategoriji U-21 najbolji su bili Jere Brzić (Podlanica, Biograd na Moru), Estera Bajlo (Zubatac, Zadar), a bronca je pripala Anti Lukinu (Sipa, Benkovac) dok je najveću ribu u ovoj kategoriji ulovio Nikola Raspović (Zubatac, Zadar).

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar