Monstrum zadržan u pritvoru: Što ga je nagnalo na brutalni zločin?

Dvadesetogodišnji L. M., osumnjičen za dvostruki zločin na zadarskom predjelu Bokanjac, zadržan je u istražnom pritvoru zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela teškog ubojstva.

Dvadesetogodišnji L. M., osumnjičen za dvostruki zločin na zadarskom predjelu Bokanjac, zadržan je u istražnom pritvoru zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela teškog ubojstva. Prema dostupnim informacijama, zasad nije poznato je li 20-godišnjak iznio svoju obranu ili se branio šutnjom. Uhićen je u petak navečer u blizini kuće, gdje su samo nekoliko sati pronađene tijela njegove majke i bake, piše Slobodna Dalmacija.

– Postoji osnova sumnje da je 20-godišnjak u jutarnjim satima, 29. ožujka, u Zadru, na predjelu Bokanjac, počinio navedena kaznena djela odnosno ubio dvije ženske osobe. Dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Zadru je zajedno sa policijom obavio očevid u kući u kojoj su se ubojstva dogodila te dao potrebne naloge za provođenje dokaznih radnji – priopćeno je iz zadarskog ŽDO-a.

Nalazi obdukcije pokazali su da je 20-godišnjak majku i baku usmrtio tupo tvrdim predmetom, te da su obje žene preminule od iskrvarenja, a majka i od višestrukih ozljeda. Zamjenik županijskoga tužitelja Goran Troskot, koji je vodio očevid na mjestu zločina, izdao je naloge za provođenje ostalih dokaznih radnji.

Što je 20-godišnjaka nagnalo na ovako brutalan zločin, zasad nije poznato. Trebalo bi se znati više nakon toksikološkog vještačenja koje je provedeno nad 20-godišnjakom jer je navodno inkriminiranu večer bio pod utjecajem opijata.

Neslužbeno doznajemo da je mladićev otac dan prije tragedije nazvao policiju upravo zbog svađe sa sinom, no kad su policajci došli, navodno im je rečeno da je mladić zaspao, piše Slobodna Dalmacija .

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...