Muškarci upozoravaju: Ovo nikako nemojte raditi u krevetu

Muškarci griješe kada je u pitanju seks, ali nisu jedini. Žene ponekad u potpunosti znaju promašiti poantu, a vrlo često nismo same krive. Jednom kada isprobamo nešto, a naš nam muškarac ne kaže da mu se to ne sviđa, to ćemo nastaviti raditi jer mislimo da je sasvim ok. Kako bi to izbjegle, muškarci su odlučili podijeliti s nama što točno ne vole u krevetu:

Previše natezanja

Muški testisi nisu anti-stres loptice koje možemo stiskati i razvlačiti. Mogle bismo, ali muškarci upozoravaju da to jako boli, pa je možda pametnije da se ostavimo toga. Isto vrijedi i za penis – bez previše potezanja, ako je ikako moguće.

Previše truda

Muškarci ne vole previše raditi, tako sami kažu, pa ne vole žene koje ih tjeraju da se predugo trudi oko njih. Predigra je sasvim ok, ali ako traje i čini se kako nikada neće završiti, muškarcu može prisjesti. Previše truda bez nagrade zna biti demotivirajuće.

Glasne orgazme

Obožavaju prave, iskrene reakcije, ali ne podnose ženu koja vrišti kao da je stala na ježa. To im se čini kao gluma što, budimo realni, u većini slučajeva i jest.

Seks iz pristojnosti

Muškarci su češće spremni na seks nego žene – nama se ponekad ne da, ponekad smo umorne, a ponekad samo želimo uživati u mirnoj večeri bez natezanja. Ipak, u svim se ovim situacijama znamo  odlučiti na seks, zbog našeg dečka. Muškarci to ne vole, jer se osjećaju kao da to radimo iz sažaljenja, a to nije nimalo seksi.

Prigovaranje

Žena koja stalno prigovara tijekom seksa nikako nije seksi, a to se pogotovo odnosi na one koje stalno pričaju o svojem celulitu, činjenici da su se udebljale ili nečem trećem sa čime nisu zadovoljne. Muškarac se samo želi opustiti i uživati, bez puno priče o tome kako smo mlohavije nego prije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...