Nije Zadar tunel da se farba!

U Zadru se nastavlja predizborni rat plakatima. Nakon što su se 8. ožujka na udaru našao SDP, a naručitelj ostao poslovnom tajnom, u petak je grad oblijepljen plakatima antihadezeovskog sadržaja. Na poruke prema kojima je Plan 21 Kukuriku koalicije bio: ‘Zaustaviti Gaženicu!’, ‘Bespogovorno slušati Zagreb!’ i ‘Zaustaviti projekte!’, stigao je adekvatan odgovor.

Fotografija tunela na čijem se kraju vidi suncem obasjan Zadar, a u tunelu muškarac koji ide prema izlazu popraćena tekstom ‘Nije Zadar tunel da se farba’ i s potpisom ‘Sve se zna’ u rekordnom se roku preko društvenim mreža raširila među Zadranima.

Istovremeno na nekoliko punktova u gradu postavljeni su i jumbo plakati na kojima je prikazano primanje mita uz poruku ‘Nije meni nikad dosta…’. I ovoga puta naručitelj je nepoznat, međutim sadržaj plakata nedvojbeno sugerira sudionike ovog rata plakatima. Teško je za povjerovati da netko treći želi baciti blato i na jedne i na druge i pri tom ostati anoniman. Sudeći prema prvim naznakama i retorici govornika Zadrane očekuje najprljavija kampanja do sada u kojoj je cilj privući glasače da glasuju protiv, a ne za.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...