Opet pao seks, Boban izbačen iz Big Brothera

Buran dan u Big Brotheru završen je izbacivanjem četvrtog ukućanina iz kuće, a onda i nježnosima koje su Ava i Željko navodno izmjenjivali u kombiju.

Big Brother kaznio je ukućane zbog nepoštovanja pravila pa su svi osim pobjednika natjecanja ‘Balkan song contest’ bili nominirani, piše 24sata. Pobjednici natjecanja, Soraja, Ava, Željko i Slavko, osvojili su imunitet prije izbacivanja pa su morali odlučiti kome će biti namijenjen novac od glasovanja.

Aneta je odlučila zakopati ratnu sjekiru sa Sindi koja je primijetila da se Aneta promijenila otkako je Nevena izbačena iz kuće.

Voditeljica Marijana potom se uključila se u kuću i pitala ukućane kako se bore protiv svojih nagona i želja. Milić je komentirao da mu ne smetaju kamere dok Slavko nije htio pričati o svojim seksualnim potrebama. Boban je komentirao da ima previše seksa izvan kuće zbog čega mu trenutačno dobro dođe odmor, a na kraju je ispalo da je upravo on četvrti ukućanin koji je napustio kuću.

Rekao je da je shvatio koliko voli svoju obitelj i priznao da nije vidio majku osam godina. Potom se obratio ukućanima i rekao im da mu je drago što ih je upoznao. Poslao je poljubac Dragutinu Topiću i zaključio da Avu vidi kao pobjednicu showa jer je divna osoba koja je zaslužila pobjedu.

Ava je poludjela nakon što joj je Big Brother dao zadatak da za sve ukućane mora skuhati ručak, prenosi 24sata. Posebno ju je razljutilo što joj Željko ne smije pomagati i što joj nije htio pomoći da ispegla kosu. Nakon prvotnog bijesa i ljutnje, Ava i Željko su se osamili u kombiju u kojem su se navodno ponovno poseksali. Ukućani su primijetili da se kombi u dvorištu počeo mrdati ubrzuo nakon što su oni ušli u njega.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...