OYO na Vip TV-u i B.netu

Imate li mjesečni pretičak od 35 kuna (nakon što ste već kupili Bug, naravno!), možete ga iskoristiti i za pretplatu na OYO, interaktivnu IPTV uslugu koja omogućuje gledanje više od 3.500 sati različitog video sadržaja, ali i premijerno gledanje brojnih filmova i serija prije emitiranja na TV programu. Javljaju nam da je od sada usluga dostupna i preko Vip TV-a i B.neta.

Preko OYO-a (valjda smo pogodili…) su na raspolaganju informativne emisije: Vijesti, Dnevnik i Provjereno, zabavne emisije kao što je inMagazin, sportski program i dječji sadržaji, te dva kanala: OYO Cinema na kojemu se od 0-24h prikazuju isključivo filmovi i OYO Family obiteljski kanal.

Korisnici koji odaberu OYO uslugu , imaju mogućnost gledanja OYO sadržaja preko digitalnog prijamnika i Interneta, odnosno preko svih ekrana: TV prijamnika, pametnog telefona, tableta te Windows i OS X računala za što je potrebna prijava na OYO portalu Nove TV koristeći Vip i Moj B.net korisničke podatke. Jedan korisnički račun omogućava pristup OYO usluzi preko više Vip TV i B.net digitalnih prijamnika u kućanstvu kao i na 2 dodatna uređaja (tablet, pametni telefon ili računalo).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...