Posebna regulacija prometa

U Ulici Nikole Šubića Zrinskog, u Zadru, otpočeli su radovi na spajanju Opće bolnice Zadar nathodnikom sa zgradom buduće Poliklinike. Promet područjem oko izvođenja radova je otežan i trenutno se odvija alternativnim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji privremenog karaktera.

Obzirom da će radovi potrajati do 01. lipnja 2013.godine, mole se građani za strpljivost, poštivanje prometne signalizacije i korištenje alternativnih pravac oko šireg mjesta izvođenja radova, kao što su Ulica Marka Marulića (od raskrižja “Jazine”) – Ulica Bože Peričića – Ulica Ante Starčevića ili od raskrižja “Jazine” prema Obali kneza Branimira.

Svjetlosni prometni uređaj “semafor” na raskrižju Obale kneza Branimira – Petra Svačića i Marka Marulića je, na zahtjev policije, a zbog sprječavanja zastoja i ubrzavanja tokova prometa i pražnjenja ulica, izvan redovne funkcije i trenutno radi kao “treptač”, stoga se mole vozači na dodatan oprez zbog pješaka koji na pješačkim prijelazima prelaze kolnik.

Obzirom da će radovi potrajati do 01. lipnja 2013.godine, mole se građani za strpljivost, poštivanje prometne signalizacije i korištenje alternativnih pravaca oko šireg mjesta izvođenja radova, kao što su Ulica Marka Marulića (od raskrižja “Jazine”) – Ulica Bože Peričića – Ulica Ante Starčevića ili od raskrižja “Jazine” prema Obali kneza Branimira.

Navedene alternativne pravce osobito preporučamo koristiti od 07,40-08,30 sati i od 15,30-16,30 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...